További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Pichler Tools 91372250 kerékőr leszedő készlet új vagy sérült gyári kerékőrökhöz (BMW, Mini) *

Egységár (készlet):
Bruttó: 158.750 Ft
Nettó: 125.000 Ft
Cikkszám:
91372250 *
Márka:
Pichler Tools
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Szerszámok futóművekhez, kerekekhez

Leírás

Sok esetben a BMW és a MINI gépjárműveken a gyárilag fent lévő kerékőr csavarok speciális "margaréta" feje megsérül, vagy egyszerűen csak a kerékőr kulcs nincs meg, ezáltal a leszedésük szinte lehetetlen művelet.
Ezeknek a BMW és MINI kerékőr csavaroknak az alapanyaga a legszívósabb anyagok egyike, a külső felületükön egy körbe forgó gyűrűvel vannak ellátva azért, hogy univerzális kerékőr letekerő szerszámokkal se lehessen őket kitekerni.
Ilyen esetekben szinte csak a lefúrás jöhet szóba, de a precíz lefúrásuk is nagyon nehéz és nagyon drága célszerszám-igényes feladat.
Erre a gyakori és nagy problémára talált ki a PICHLER egy nagyon okos, eredeti, praktikus ötletet és legyártotta hozzá ezt a célszerszám készletet.
Ezzel a készlettel mindenféle "margaréta" fej-mintázatú új és sérült gyári BMW és MINI kerékőr csavar leszedhető nagyon gyorsan és hatékonyan.

FONTOS: csak gyári BMW és MINI kerékőr csavarokhoz használható, a különféle után-gyártott kerékőr csavarokhoz alkalmatlan!

A leszedés közben a kifejezetten drága BMW felnik sérülésmentesek maradnak!

Az új vagy akár a sérült BMW gyári kerékőr csavarok kiszereléséhez szükséges valamennyi célszerszámot a készlet magában foglalja.

Súly: 3,2 kg
Szín: fekete-ezüst
Anyag: edzett szerszámacél
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

vaanco.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
Metabo Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció